NaslovnicaVijestiMenadžer Cardiffa frustriran: Salahu ocjena 9.9 za onaj pad!

Menadžer Cardiffa frustriran: Salahu ocjena 9.9 za onaj pad!

Cardiff je poražen na svom terenu od Liverpoola (0:2), golovima Wijnalduma u 57. minutu, i Milnera u 81. minutu iz penala, a menadžer Cardiffa nije krio nezadovoljstvo suđenjem.

“Još jednom, jedna ili dvije stvari nisu išle nama na ruku, ali ja to uvek kažem poslije utakmice, zar ne. Što se tiče penala, kada bi se sve takve stvari sudile kao penal bilo bi ih veoma mnogo na svim utakmicama. Nekako je bilo mekano. Bio je to jedan teatralan pad nakon naguravanja. Salahu bi dao dosta visoku ocjenu 9,9 za taj pad. Nešto kao Tom Daley (britanski skakač u vodu, bronzani na OI u Londonu 2012, op. aut.)”, rekao je nakon susreta Neil Warnock.

“I ne samo to. Mislim da smo mi mogli da dobijemo penal u drugom poluvremenu. Pa svi komentatori na televiziji rekli su da je bio penal kada je Robertson povukao mog igrača. Ali izvukli su se za to. Možda sudac nije vidio od sunca”, kaže Warnock.

Borba za Cardif još uvijek nije gotova, ali situacija nije sjajna.

“Ne mogu da tražim od mojih igrača više nego što daju. I navijači su danas bili sjajni. Generalno veoma sam zadovoljan kako smo odigrali danas. Nismo željeli samo da se branimo, željeli smo da igramo i mislim da smo uspjeli u tome. Igrali smo protiv fenomenalnog tima koji nema slabosti. Mislim da smo uradili najviše što smo mogli”, ocijenio je na kraju Warnock.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!