NaslovnicaVijestiMenadžer Villarreala Unai Emery objavio gdje nastavlja svoju karijeru!

Menadžer Villarreala Unai Emery objavio gdje nastavlja svoju karijeru!

Menadžer Villareala Unai Emery jedan od najuspješnijih menadžera u povijesti Europske lige sa četiri osvojena trofeja, sinoć je od engleskih medija praktički proglašen novim trenerom Newcastlea.

Menadžer Villarreala

Od nedavnog preuzimanja od vlasnika iz Saudijske Arabije, klub je postao najbogatiji na svijetu, te su sada užurbano krenuli u potragu za novim menadžerom kako bi se spasili ispadanja do kraja sezone u Premier ligi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sinoć je nakon pobjede protiv Young Boysa menadžer Villarreala, na pitanje preuzima li Newcastle, odgovorio najblaže rečeno dvosmisleno. Emery je dan kasnije također objavio istu izjavu i na svom Instagram profilu.

“Bez obzira na to kolika se buka podigla u inozemstvu, u klubu vladaju maksimalna transparentnost i lojalnost koju prema meni pokazuju vlasnici i moja momčad, što mi je najvažnije. Villarreal je moj dom i posvećen sam mu 100 posto. Iskreno, zahvalan sam što se za mene interesira veliki klub, ali još više sam zahvalan što sam ovdje i zato sam predsjedniku i vlasniku Fernandu Roigu objavio svoju odluku da želim i dalje biti dio ovog projekta zbog uzajamne predanosti i poštovanja između mene i kluba. Želim zahvaliti navijačima na podršci koju mi uvijek iskazuju. U nedjelju nas čeka jako važna utakmica i nadam se da ćemo pobijediti. Vidimo se na našem stadionu.”

Unai Emery je osvojio Europsku ligu četiri puta od 2014. godine, tri puta sa Sevillom, a zatim i prošle sezone po prvi put sa Villarrealom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!