NaslovnicaVijestiMessi: Barcelona ne ovisi o meni. Barça je preveliki klub da bi...

Messi: Barcelona ne ovisi o meni. Barça je preveliki klub da bi ovisili o pojedincu

Lionel Messi, jedan od najboljih igrača svijeta i nogometaš Barcelone danas je bio pristuan na događaju koji obilježava Adidas, jedna od najpopularnijih kompanija za sportsku opremu. Tokom tog događaja Leo je davao razne intervjue, a također je predstavio svoje nove kopačke koje će nositi u meču protiv Real Madrida. Jedno od pitanja novinara bilo je da li smatra da Barcelona ovisi o njemu, a Messi je odgovorio na to pitanje i rekao da misli da je Barcelona preveliki klub da bi ovisila o pojedincu.

preveliki klub

“Barcelona ne ovisi o meni. Barcelona je najbolji klub na svijetu i ne ovisi o jednom igraču. To je preveliki klub da bi se mislilo samo na jednog pojedinca,” rekao je Leo Messi na jednom komercijalnom događaju na kojem je sudjelovao u četvrtak pa se prisjetio utakmice protiv Celtica u Ligi prvaka.

Messi je komentarisao i utakmicu sa Celticom koju je Barcelona jučer igrala u Ligi prvaka i slavila sa 0-2, a Messi je postigao oba pogotka.

“Utakmica sa Celticom je bila posebna zbog strasti koja se osjeća na tom stadionu. Sretni smo zbog rezultata i zbog prolaska, to smo tražili.”

“Ne svodi se sve na pobjede i poraze, postoje važnije stvari od naslova ili osvajanja utakmica. Ako ne postigneš pogodak, ne možeš prestati uživati u ostalim stvarima u životu,” završio je Messi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!