NaslovnicaVijesti"Messi će biti igrač PSG-a sljedeće godine"

“Messi će biti igrač PSG-a sljedeće godine”

Lionel Messi će sljedeće sezone igrati u PSG-u. Takav je stav novinara i stručnjaka Daniela Riole, koji je u četvrtak navečer objavio vijest na RMC Sportu.

Messi će biti igrač

Francuz vjeruje da je Messi, koji će biti bez ugovora u lipnju 2021. godine, predodređen za prelazak u francuskog prvaka – čak idući do te mjere da kaže da je vrlo siguran da će se transfer dogoditi.

Bomba dolazi nakon što je zvijezda PSG-a Neymar otrkio želju da ponovno zaigra sa Messijem nakon pobjede kluba nad Manchester Unitedom (3-1) na Old Traffordu.

“Najviše želim ponovno igrati s [Mesijem], kako bih mogao ponovno uživati ​​na terenu s njim”, rekao je brazilski reprezentativac za ESPN.

“Mogao bi igrati umjesto mene. Siguran sam da neće imati problema. Želim ponovno igrati s njim i siguran sam da to moramo učiniti sljedeće sezone.”

Neymar i Messi, zajedno s Luisom Suarezom, bili su najbolji trio na svijetu kada su bili zajedno u Barceloni, a Santosov omladinski proizvod već je dugo povezan s povratkom u katalonsku ekipu.

Međutim, situacija se promijenila, a Messi će sada vjerojatno napustiti Barcelonu nakon što je nevoljno ostao prošle sezone nakon njegovog zahtjeva za transfer u ljetnom prijelaznom roku.

RMC putem Get French Football News kaže da je Neymar kontaktirao Messija u pokušaju da ga natjera da mu se pridruži u glavnom gradu Francuske – gdje je uvjeren da njih dvoje mogu ponoviti pobjedu Barcelone u Ligi prvaka 2015. s novim klubom.

Izvor blizak Neymaru rekao je: “Ney je ovog ljeta učinio sve da Messi dođe u Pariz. Rekao mu je da bi bio jako sretan u PSG-u i da se klub zaista strukturirao od njegova dolaska u PSG. Messi je oklijevao.

“Razmislio je o tome. Ney želi ponovno igrati s njim i želi da dođe u PSG sljedeće ljeto, ali to je težak posao jer svi žele Lea.”

Messi može slobodno razgovarati s klubovima u siječnju u vezi s besplatnim transferom uoči ljetnog roka.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!