NaslovnicaVijestiMessi je najbolji, čak četiri igrača Reala u najboljem timu godine dok...

Messi je najbolji, čak četiri igrača Reala u najboljem timu godine dok Salaha nema “ni na mapi”

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) u Milanu je uručila nagrade najboljim nogometašima u 2019 godini. Najprestižnija nagrada šesti put pripala je argentinskom napadaču Barcelone Lionelu Messiju. U uži izbor ušli su nizozemski branič Liverpoola Virgil van Dijk i portugalski napadač Juventusa Cristiano Ronaldo.

ZAHTJEV LIONEL MESSIJAIFA

Argentinac je završio Ligu prvaka kao najbolji strijelac, s Barcelonom je osvojio španjolsko prvenstvo, bio je i najbolji strijelac Europe a s Argentinom završio je treći na prvenstvu Južne Amerike.

OTKRIVENO: Evo kome su svoje glasove dali Messi, Van Dijk i Ronaldo!

Messi je dobio nagrade za najboljeg igrača godine u 2009., 2010., 2011., 2012., 2015. Iako je najveće šanse za nagradu imao Van Dijk, koji je ove godine s Liverpoolom osvojio Ligu prvaka, Hrvata Luku Modrića je ipak naslijedio Messi.

Liverpool je pokupio i ostale dvije nagrade. Najbolji vratar godine je Brazilac Alisson (Liverpool). Njegov sunarodnjak Ederson (Man City) i Nijemac Marc-Andre Ter Stegen (Barcelona) također su bili u užem izboru. Najbolji trener godine je zasluženo, Jurgen Klopp.

Mađarski tinejdžer Daniel Zsori primio je nagradu za najljepši gol godine, nazvanog po uglednom mađarskom napadaču Ferencu Puskasu. Među kandidatima su bila i remek djela Lionela Messija i Zlatana Ibrahimovića. Prošlogodišnju nagradu osvojio je Liverpoolova zvijezda Mohamed Salah, koji je ove godine ostao bez nagrada ali i bez svog mjesta u najboljih 11 prema izboru FIFA-e.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!