NaslovnicaVijestiOptužbe na račun Argentinca: "Messi me je počeo vrijeđati ali nije znao...

Optužbe na račun Argentinca: “Messi me je počeo vrijeđati ali nije znao da ja razumijem španjolski”

Zvijezda Liverpoola otkrio je da je nakon nezaboravnog povratka u Ligi prvaka protiv Barcelone bio izložen salvi uvreda najveće katalonske zvijezde kluba Lionela Messija.

Iskusni veznjak Liverpoola James Milner u intervjuu za Daily Mail otkrio je šta se dešavalo u tunelu Anfielda nakon završetka polufinala Lige prvaka protiv Barcelone, gdje su on i njegovi suigrači uspjeli napraviti jedan od najvećih preokreta u povijesti ovog takmičenja kada su nadoknadili zaostatak od tri gola.

Bogati vlasnici PSG-a ulaze u Englesku: Ovo je velikan kojeg žele vratiti na stare staze slave!

Milner je otkrio da ga je u tunelu napao niko drugi do prva zvijezda Barcelone, Lionel Messi, koji ga je optužio da igra prljavo.

“Messi mi je namijenio gomilu španjolskih psovki nakon završetka prvog poluvremena, i između ostalog mi je rekao da sam” burro. “Mislim da to u bukvalnom prijevodu znači magarac, ali u španjolskom nogometu ova riječ se koristi za nekoga tko igra grubo i radi prekršaje. Mislim da nije znao da razumijem španjolski, te mi je također rekao: “Prekršaj si napravio jer sam ti proturio loptu kroz noge.” otkrio je Milner.

Messi je nekoliko puta u karijeri imao slične ispada a n ebi čudilo da još neka priča ispliva na površinu nakon poraza u kupu Kralja od Valencie.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!