NaslovnicaVijestiMessi MISLI OZBILJNO: Upravi Barcelone predstavio SPISAK potencialnih POJAČANJA!

Messi MISLI OZBILJNO: Upravi Barcelone predstavio SPISAK potencialnih POJAČANJA!

Lionel Messi godinama je najbolji igrač Barcelone i jedan je od najvažnijih ljudi u klubu kada je riječ o potencijalnim pojačanjima.

noćna mora Lionela Messija

Argentinska riječ još uvijek se uzima u obzir kada menadžeri kluba planiraju kupovati nova pojačanja. Tako je bilo i ovaj put kada se bliži zimski transfer rok. Messi želi stvoriti tim s kojim će Barcelon “razbiti” sve. Na njegovom popisu želja, nalaze se igrači koje i druge ekipe žele vidjeti u svojim redovima, tako da će Barca voditi veliku bitku za svakog od njih.

POTEZ ZA ČUĐENJE: Iker Muniain potpisao ugovor kakav nema niko u Španiji!

Već neko vrijeme u Španjolskoj potajno se priča kako je Messijeva prva želja Mohamed Salah. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga Liverpool prodati u glavni katalonski grad, kao što je ranije prodao Luisa Suareza i Philippe Coutinha. Međutim, Salahov transfer vjerojatno, ako se ikada realizuje, to će biti u ljeto.

Ali Salah nije jedini koji Messi želi za svog suigrača. Argentinski as u ekipi želi i Edena Hazarda kojeg također želi Real Madrid. Branič Ajaxa Matthias de Ligt, napadač Genove Krzysztof Piatek i desni bek Monaca Djibril Sidibe, također su na njegovom popisu željaa.

Sigurno je da će Barca morati prodati neke nogometaše kako bi osigurala sredstva za ove nogometaše. Ousman Dembele velika je želja Liverpoola, a Arturo Vidal bi karijeru trebao nastaviti u Italiji.

 

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!