NaslovnicaVijestiPOTEZ ZA ČUĐENJE: Iker Muniain potpisao ugovor kakav nema niko u Španiji!

POTEZ ZA ČUĐENJE: Iker Muniain potpisao ugovor kakav nema niko u Španiji!

Athletic Bilbao je napravio veliki presedan u španjolskom nogometu potpisavši novi ugovor sa jednom od najvećih zvijezda kluba Ikerom Muniainom. Sa ovim ugovorom u Bilbaou žele pokrenuti novi trend što se tiče ugovora u Španiji ali i Evropi.

Uprava španjolskog Athletic Bilbaoa potpisala je dugoročni ugovor s jednim od najmarkantinijh igrača u klubu Ikerom Muniainom koji je cijelu profesionalnu karijeru proveo u dresu ovog kluba. Ovaj 26-godišnji ofanzivni veznjak koji se u ranim počecima svoje karijere smatrao jednim od najtalentiranijih mladih nogometaša u španjolskom nogometu, s Athleticom je produžio ugovor do 2024. godine a veliki presedan leži u činjenici da njegov ugovor kao prvi takve vrste u španjolskom nogometu, ne sadrži otkupnu klauzulu.

VEZNJAK CHELSEAJA NA RADARDU UNITEDA: On će igrati bolje od Pogbe!

„Athletico i igrač postigli su dogovor o eliminaciji prijevremenog raskida ugovora s aktivacijom otkupne klauzule”, javili su iz Athletica.

U Španjolskoj su otkupne klauzule po općim propisima rada obavezne, tako da će svakako biti zanimljivo vidjeti hoće li rukovodstvo lige potvrditi novi ugovor Muniaina i da li će primjer Bilbaoa pratiti ostatak španjolskih klubova.

Muniain je u dresu Athletica odigrao 360 utakmica a u zadnje vrijeme se povezivao sa prelaskom u Napoli i Liverpool koji su ga željeli dovesti bez naknade u ljeto 2019. godine.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!