NaslovnicaVijestiEvo šta je bijesni Messi poručio sucu El Clasica tijekom utakmice

Evo šta je bijesni Messi poručio sucu El Clasica tijekom utakmice

Barcelona i Real Madrid podijelili su bodove u burnom El Clasicu na Camp Nou (2:2), a evo šta je bijesni Lionel Messi poručio sucu tijekom sinoćnje utakmice.

Gotovo da u Europi ne postoji veća utakmica u 2018. godini, u kojoj se nije govorilo o velikim pogreškama sudaca. Arbitar Alejandro Hernandez je poslije španjolskog 271. El Clasica u centru pažnje umjesto majstora iz Barcelone i Real Madrida 2: 2 (Suarez 10, Messi 52. – Ronaldo 14, Bale 72). Polemika, provokacija, brutalnost i pogrešne odluke na neki su način porazile 22 majstora.

Pogrešnim procjenama unio je nervozu na terenu, od trenutka kad nije pokazao crveni karton Garethu Baleu u prvom dijelu zbog brutalnog starta, izgubio je kompas. Prvo je isključio Sergija Roberta (Barcelona), ali ne i Sergija Ramosa (lakat), a poslije žučne rasprave sa Leom Messijem u tunelu debelo je oštetio Real u nastavku, jer je gol postignut poslije faula nad igračem gostiju, a kasnije nije dosudio ni penal za Real Madrid pri rezultatu 2:2.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Mesi je pritiskao suca na poluvremenu”, rekao je Serhio Ramos. Kamere su uhvatile kako Argentinac sudiji Hernandezu govori:

“Zas..o si, zas..o si! Poklanjaš im stvari! ”

Sve je to prošlo bez isključenja, a i Gerard Pique je uspio isprovocirati Nacha Fernandeza u tunelu po izlasku na drugi dio utakmice.

>> Zidane objasnio šta se desilo sa Ronaldom, Casemiro komentirao suđenje

>> Nogometni svijet zabrinut: Da li Ronaldo propušta SP u Rusiji, Zidane progovorio o povredi Portugalca

“Kako možeš da kukaš, pa nama su već 17 puta isključivali igrača”, uzvratio je defanzivac Reala što se opet jasno čulo sa kamera.

Prošao je još jedan “Clasico” spektakl, publika je vidjela nogomet i rivalstvo do krvi. Barcelona je dominirala ove sezone u La Ligi, a Real je usredotočen na Ligu prvaka.

Uobičajeno je u Španjolskoj da rival špalirom pozdravi nove prvake, ali Madriđani to nisu htjeli priuštiti Kataloncima na Camp Nou.

“Mi smo prvaci, a Real to ne želi priznati. Zato ću zamoliti zaposlene u našem klubu da nam oni naprave špalir” apelirao je preko razglasa Gerard Pique, a zaposleni su to i učinili.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!