NaslovnicaVijestiMessi priznao da žali zbog poteza na Svjetskom prvenstvu: Čim sam to...

Messi priznao da žali zbog poteza na Svjetskom prvenstvu: Čim sam to napravio, pomislio sam – koji idiot

Nedavno je najveći nogometaš svih vremena Lionel Messi dao opširan intervju za ugledni ESPN, u kojem je otkrio trenutak iz svoje karijere na koji nije nimalo ponosan. Tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, Argentinac je izazvao reakcije javnosti zbog kontroverzne proslave gola protiv Nizozemske u nokaut fazi natjecanja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Njegova kontroverzna gesta bacila je sjenu na sjajnu izvedbu i izazvala lavinu negativnih komentara. Nakon postignutog gola, rugao se nizozemskom izborniku Louisu van Gaalu, ističući da duboko žali zbog tog poteza.

“Napravio sam Topo Gigio (stavio ruke na uši) i odmah požalio. Čim sam to napravio, pomislio sam u sebi – koji idiot”, rekao je Messi.

Slavni stručnjak provocirao je legendarnog nogometaša prije utakmice.

“Naravno, on je njihov najopasniji i najkreativniji igrač. S druge strane, malo sudjeluje u igri kada protivnik ima loptu. To je naša prilika”, rekao je Van Gaal u najavi utakmice.

To se nije svidjelo Messiju koji se odlučio osvetiti iskusnom stručnjaku, ali sada žali zbog svog ponašanja.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!