NaslovnicaVijestiMicah Richards otkrio zanimljivu stvar o Agueru: Kada je tek stigao u...

Micah Richards otkrio zanimljivu stvar o Agueru: Kada je tek stigao u City zbog jedne stvari smo mislili da nikada neće postati veliki nogometaš!

Bivši suigrač Sergio Aguero i kapiten Citya Micah Richards tvrdi da Argentinac nije igrač čiji se uspjeh može mjeriti napornim radom na treningu što je pokazao od prvog dana kada je stigao u City.

Bivši defanzivac i kapiten Manchester Cityja Micah Richards napisao je kolumnu za BBC, opisujući svoje osobno iskustvo s prvim strijelcem Premier lige, Sergiom Aguerom, koji je prošlog vikenda postigao svoj 12. hat-trick u engleskom prvenstvu.

Ponuda koja se ne odbija: Real Madrid pronašao zamjenu za Sergio Ramosa!

Richards je sada oduševljen Aguerom i priznaje da pripada svjetskom vrhu, ali priznaje da njegov prvi dojam nikako nije bio takav.

“Kad sam prvi put trenirao s Aguerom, nisam mislio da je on tako dobar. On nije naporno radio i zapravo nije nekoko se toliko trudi. Zaista nisam očekivao da može predriblati četiri ili pet igrača i postići gol. Puno sam ga čuvao na treningu i ikada ništa nije učinio. Ništa posebno. Ponašao se lijeno da budem potpuno iskren. Pitao sam se zašto je tolika pompa oko njega, dok nisam shvatio koliko je dobar dok ga prvi put nisam vidio na terenu. Čovječe..” – prisjeća se Richards i nastavlja.

“Bio je jedan od onih igrača koji nisu trebali pokazati pretjeranu uključenost u trening jer je bio tako nevjerojatno prirodno talentiran da je spreman dočekao svaki meč. Danas mi je velika čast što sam dijelio svlačionicu s tako nevjerojatnim igračem. Za mene jedan je od najvećih igrača u povijesti Premier lige. “

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!