NaslovnicaVijestiMikel Arteta iskorištava svoje veze kod Pepa Guardiole: Do kraja siječnja u...

Mikel Arteta iskorištava svoje veze kod Pepa Guardiole: Do kraja siječnja u Arsenal dovodi zvijezdu Manchester Cityja

Branič Manchester Cityja John Stones, kako se izvješćuje, otvoren je za raspravu o transferu u Arsenal u mogućem ponovnom susretu sa Mikel Artetom.

Mikel Arteta iskorištava

Španjolac je tek nedavno napustio stadion Etihada kako bi preuzeo funkciju menadžera Arsenala, a čin ise da bi mogao brzo da napadne svoj bivši klub.

Stones je u posljednje vrijeme ispao iz nakonosti Cityja, iako je prethodno blistao kao jedan od najboljih braniča u Europi kao ključni dio dvije titule koje je osvojio Pep Guardiola.

Engleski internacionalac je impresionirao u prethodnom klubu Evertonu, te će sada možda dobiti priliku u Arsenalu, možda na posudbu, prenosi The Sun.

Unatoč nedavnim mučenjima Stonesa, 25-godišnjak bi ipak bio nadogradnja za Topnike u obrani.

Ljetno pojačanje David Luiz do sada nije bio osobito pouzdan, dok je Sokratis Papastathopoulos još jedan stariji i nedosljedniji branič.

The Sun navodi da je Stones razgovarao o svojoj budućnosti sa svojim agentom i zna da bi to mogao biti transfer koji bi mu možda osigurao povratak u Englesku.

Izvor je rekao: “On (Stones) je bio u Londonu da vidi svog agenta prošlog tjedna, a trebao bi se vratiti ovog tjedna.

“Zna da ako želi oživjeti karijeru u Engleskoj mora dobiti više vremena na terenu.

“Arteti su potrebni braniči tako da bi to moglo biti savršeno za obojicu.”

Navijači Arsenala vjerojatno bi bili sretni ako ovaj potez uspije, a nadaju se da će im Artetaine veze u Cityju moći dati prednost u postizanju ovog posla.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!