NaslovnicaVijestiMilan službeno potvrdio povratak Gabbije sa posudbe iz Villarreala

Milan službeno potvrdio povratak Gabbije sa posudbe iz Villarreala

AC Milan je službeno potvrdio povratak nogometaša Mattea Gabbije s posudbe iz Villarreala.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“AC Milan može potvrditi da je postignut dogovor za ranije okončanje posudbe Mattea Gabbije Villarrealu. Kao rezultat toga, igrač će se priključiti prvom timu. Dobrodošao natrag Matteo”, priopćeno je iz talijanskog kluba.

Dvadesetčetverogodišnji Gabbia je prvi dio sezone proveo na posudbi u Španjolskoj te je ostvario 13 nastupa u svim natjecanjima. Unatoč tome, serija ozljeda natjerala je čelnike Rossonera da ga vrate u klub. Gabbia je svojevremeno stasao u akademiji Milana.

Glavni skaut Geoffrey Moncada potvrdio je da se očekuje dolazak jednog braniča u redove Milana tijekom zimskog prijelaznog roka.

Svestrani branič Lilian Brassier povezuje se s Rossonerima, dok predstavnici Milana nastoje postići dogovore s Arsenalom za Jakuba Kiwiora te s Barcelonom i Aston Villom za Clementa Lengleta.

Gabbia će se već danas pridružiti treninzima sa suigračima nakon što se u utorak navečer vratio u Italiju.

“Moj san je uvijek bio igrati za Milan, no bio sam sretan i u Villarrealu. Drago mi je što me klub vratio da pomognem timu”, izjavio je Gabbia za Sky Sport Italia.

Prethodno je za Rossonere ostvario 51 nastup i postigao jedan pogodak.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!