NaslovnicaVijestiMiralem Pjanić pred velikim transferom! Bh. reprezentivac seli se u Englesku

Miralem Pjanić pred velikim transferom! Bh. reprezentivac seli se u Englesku

Miralem Pjanić već neko vrijeme je u drugom planu na Camp Nou, tako da bi u ljetnjom prijelaznom roku mogao napustiti katalonski klub, a navodno je Manchester City zainteresovan da ga dovede u svoje redove.

Španski El Mundo Deportivo objavio je informaciju da bi se Barcelona i Miralem Pjanić mogli razići na ljeto, a isti list javlja da bi nova destinacija za Pjanića mogao biti Manchester City.

Pjanić rijetko dobija priliku za igru kod Ronalda Koemana, a tamošnji mediji već su pisali da ga je Barcelona nudila Atletico Madridu i Interu.

Posljednje informacije koje je objavio Mundo Deportivo kažu da je Manchester City zainteresovan za dovođenje Miralema Pjanić. Pep Guardiola traži nasljednika za Fernandinha koji odlazi na kraju sezone, a poznavajući stil igre Pjanića smatra da se lako može uklopiti u igru novog prvaka Engleske.

City pored Pjanića razmatra i opcije dovođenja Phillipsa iz Leedsa i Bennacera iz Milana. Pored pomrnutih klubova koji žele Pjanića još se spominju i Manchester United i Everton, navodi izvor.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!