NaslovnicaVijestiMladi talent u Dortmund stigao sa velikim ambicijama a sada odlazi za...

Mladi talent u Dortmund stigao sa velikim ambicijama a sada odlazi za sitniš

Borussia Dortmund polagaa je velike nade u mladu Švedsku zvijezdu, ali očito je da mladić koji ima samo 19. godina ali nema budućnost na Signal Iduna Parku. MOže se reći kako nije ni dobio priliku za dokazivanje.

Španjolski mediji izvještavaju kako će Real Sociedad iz Borussie Dortmund moći kupiti mladog talenta Alexandera Isaka i to za vrlo nizak iznos. Devetnaestogodišnji reprezentativac Švedske, koja je stigao u Dortmund 2019. kao veliki talent, prošlu sezonu je proveo u Willemu II. Igrao je vrlo dobro, postigao je 13 golova u 16 utakmica u Eredivisieu i tako skrenu pozornost na sebe.

VERBALNI DOGOVOR POSTIGNUT: Juventus prodaje tri igrača kako bi finansirali transfer za zvijezdu iz Premier lige!

Očito, međutim, priliku u Dortmundu neće dobiti ni naredne sezone. U narednim danima bi trebao obaviti potpisivanje ugovora s Real Sociedadom, koji će im isplatiti 10 milijuna eura naknade.

Dortmund je za Isaka platio 8,6 milijuna eura prije dvije godine i postavlja se pitanje da li su požurili sa ovakvom odlukom s obzirom da ima tek 19 godina i da iza sebe ima fantastičnu sezonu u Holandiji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!