NaslovnicaVijestiModrić pakuje kofere i oprašta se od Madrida: Naredna destinacija je Italija?

Modrić pakuje kofere i oprašta se od Madrida: Naredna destinacija je Italija?

Luka Modrić, još uvijek zvanično najbolji nogometaš na svijetu vjerojatno će promijeniti sredinu u januaru jer su za njega interes pokazali velikani iz Italije.

priznanje za Luku Modrića

Prošla godina je apsolutno bila njegova. S Realom je još jednom do samog kraja otišao u Ligu prvaka, s tim da je Hrvatska igrala u finalu Svjetskog prvenstva, a onda je osvajanjem Zlatne lopte stavio tačku na i.

Transfer glasine: Inter dovodi bivšeg igrača Uniteda, City želi fantastičnog Rumuna, Isco definitivno napušta Real

Zatim je stigao totalni pad, ove sezone 34-godišnji Luka Modrić samo je blijeda sjena nogometaša koji je osvojio prestižni Ballon d’Or. Ako je tijekom godina bio nezamjenjivi član Realove početne jedanaestorke, ove je sezone proveo svega 184 minute na terenu u La Ligi.

Također treba napomenuti da kao prvi nogometaš u povijesti koji je osvojio Zlatnu loptu a da se godinu dana kasnije, nije našao ni na širem popisu kandidata za istu nagradu.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Talijanski Calciomercato sada piše da ga je Real spreman prodati. Očekuje se da će cijena biti oko 10 milijuna eura, a glavni kandidati za njegovog novog poslodavca dolaze iz Milana- AC Milan i Inter željeli bi ga vidjeti u svojim redovima.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!