NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Inter dovodi bivšeg igrača Uniteda, City želi fantastičnog Rumuna, Isco...

Transfer glasine: Inter dovodi bivšeg igrača Uniteda, City želi fantastičnog Rumuna, Isco definitivno napušta Real

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Isco odabrao

Parmin desni bek Matteo Darmian našao se kao transfer meta Intera – javlja Gazzetta dello Sport. Nerazzurri razmišljaju o ponudi za bivšeg defanzivca Manchester Uniteda, jer Antonio Conte nastoji povećati šitinu u defanzivi. Darmian je ove sezone nastupio u šest utakmica u Serie A za Parmu.

GERARD PIQUE OTKRIO: Evo kako su on i suigrači željeli pomoći upravi u dovođenju Neymara!

Napadač Steaua iz Bukurešta Florinel Coman nalazi se na meti Manchester Cityja – piše Daily Mail. Vlasnik Bukurešta Gigi Becali usporedio je 21-godišnjaka s Kylianom Mbappeom iz Paris Saint Germaina, a City redovito prati njegov napredak u Rumunjskoj. Coman je ove sezone postigao šest golova na 11 utakmica u Rumuniji.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Juventus je spreman na još jedan pokušaj potpisivanja Isca iz Real Madrida, tvrdi Tuttosport. Isco je dugo bio želja trenera Maurizia Sarrija, koji ga je želio trenirati dok je još vodio Chelsea. No, Španjolac neće biti jeftin, a Real će se vjerojatno tražiti naknadu od oko 70 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!