NaslovnicaVijestiMOMČAD BARCELONE POTVRĐENA: Evo sa kakvom momčadi će Ernesto Valverde večeras igrati...

MOMČAD BARCELONE POTVRĐENA: Evo sa kakvom momčadi će Ernesto Valverde večeras igrati protiv Reala!

Momčad Barcelone potvrđena! Evo sa kakvom momčadi će Ernesto Valverde večeras igrati protiv Reala! Barcelona je domaćin Real Madridu na Nou Campu u polufinalu Kupa Kralja u srijedu navečer, a sada su potvrdili i momčad koja će se suočiti sa Realom.

Momčad Barcelone

Dvije ekipe se sastaju u prvoj utakmici ovog tjedna, sa uzvratnom koja se igra 27. veljače, gdje će oba klub željeti mjesto u finalu i šansu za novi trofej.

Kao što je primijetila Marca, Barcelona je imala problema sa ozljedama Lionel Messija i Ousmane Debelea i premda su obojica uočeni u utorak da učestvuju na treninzima sa ostatkom ekipe, ali vjerujemo da oni neće biti riskirani u ovoj utakmici.

Prema objavi kluba na Twitteru, Messi se nalazi u momčadi koja će se suočiti sa Real Madridom, ali nema mjesta za Dembelea koji je nastavio svoj oporavak.

Uistinu, ostaje da se vidi da li će Messi zapravo biti izložen riziku ako još osjeća posljedice te ozljede, jer trener Ernesto Valverde sigurno neće riskirati sa svojim talismanom. Mnogo važnih utakmica ih očekuje u svim natjecanjima.

Messi je postigao 29 golova i osigurao 17 asistencija u 27 nastupa do sada ove sezone i tako pokazuje koliko će biti ključan kada Barcelona stigne do kraja ove sezone.

Kako nastavljaju voditi u Primer i kada se Liga prvaka vraća ovog mjeseca, Valverde će možda morati donijeti ključnu odluku ako se Messi nije potpuno oporavio od ozljede ovog vikenda.

Ipak, odabran je u momčadi što je pozitivan znak za navijače Barcelone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!