NaslovnicaVijestiMomčad Barcelone protiv Alavesa potvrđena: Evo koji igrači putuju na ovo gostovanje!

Momčad Barcelone protiv Alavesa potvrđena: Evo koji igrači putuju na ovo gostovanje!

Barcelona putuje u ALaves u utorak navečer u nadi da će pobjedom biti bliže branjenju njihove krune u La ligi.

Momčad Barcelone

Katalonski divovi se nalaze devet bodova dalje od najbližeg rivala Atletico Madrida sa pet preostalih utakmica, pa trener Ernesto Valverde zna da su još malo pa ugrabili tu titulu.

Međutim, oni također imaju finale Kupa Kralja i polufinale Lige prvaka sa Liverpoolom koje bi trebali razmotriti, te se očekuje da će španjolski taktičar rotirati do određene mjere.

Ostaje da se vidi tko će odmarati protiv Alavesa u smislu startne postave, ali što se tiče momčadi, čini se da je Ivan Rakitić jedina glavna odsutnost po pisanju Mundo Deportiva, koji je primijetio da je odmoren za ovo putovanje.

Kao što je navedeno u tweetu ispod, izazvalo je mješoviti odgovor navijača iz Barcelone, a neki su bili zadovoljni što se hrvatskom igraču daje odmor s obzirom na njegovu važnost u ovoj ekipi, dok su drugi bili sretni što je napokon izostavljen, jer je nepokretna figura u Valverdeovim planovima.

Rakitić je do sada već odigrao 48 nastupa ove sezone, postigavši pet golova i devet asistencija.

Vrijeme će pokazati da li će biti napravljene promjene, ali sa igračima poput Lionel Messija, Luis Saureza, Ousmane Dembelea, Pihlippea Coutinha i Sergia Busquetsa, koji su uključeni u momčad, nema sumnje da Barcelona ima dosta kvalitete koja je još uvijek dostupna za odabir.

Nakon susreta sa Alavesom večeras, gdje su favoriti sa koeficijentom 1.40, suočit će se sa Levanteom u subotu navečer, prije nego što budu ugostili Liverpoola na Nou Campu u prvoj utakmici gdje su također ogromni favoriti za pobjedu sa koeficijentom 1.70.

Imajući to na umu, Valverde mora rotirati svoju momčad kako bi izbjegao bilo kakve nejasnoće u La Ligi, zadržavajući pritom svoje ključne igrače svježe za europska natjecanja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!