NaslovnicaVijestiMontella postao bivši: AC Milan šokirao sve njegovim nasljednikom

Montella postao bivši: AC Milan šokirao sve njegovim nasljednikom

Nakon domaćeg remija sa Torinom, Milan je odlučio napraviti drastičan potez. U ovoj sezoni je imao kultni Milan velike troškove u ukupnoj vrijednosti od kojih je 230 miliona eura jer su željeli da se vrate u vrh talijanskog prvenstva, ponovo da igraju u Ligi prvaka i drugim riječima, tamo gde je nekada dugo vremena bio.

Montella postao bivši

Ali, nakon dobrog početak sezone, sve se im to obilo o glavu nakon 14 odigranih utakmica gdje se nalaze na sedmom mjestu u italijanskom prvenstvu šest puta su pobjedili, dva puta remizirali i izgubili čak šest puta.

>> Ronaldo u 2017. zabija više nego Messi

Dugo vremena je predviđeno da Vincenzo Montella uskoro postati bivši trener Milana, posebno se to pričalo nakon kada je posao u Bayernu izgubio Carlo Ancelotti a fanovi Milana su željeli da preuzme klupu crveno-crne boje.

[su_bonus]

Dan nakon remija 0:0 sa Torinom Montella je zaista postao bivši trener Milana, njegova zamjena, međutim iznenađujuće, čak i šokantno za mnoge je bivši igrač ovog kluba, bez velikih uspjeha u trenerskoj karijeri!

Sljedeće sezone, Milan će voditi bivši legendarni nogometaš Gennaro Gattuso, koji je nedavno vodio mladu ekipu Milana. On je odigrao za ovaj klub ukupno 387 utakmica, ali kao trener se još  nije proslavio, te će mu ovo biti prvo veliko iskustvo u trenerskoj karijeri!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!