NaslovnicaVijestiMoratti: On je sretan i preuzet će Manchester United

Moratti: On je sretan i preuzet će Manchester United

On je sretan i preuzet će Manchester United. Jose Mourinho ide u Manchester United, izjavila je direktorica Intera Bedy Moratti. Mourinho se vratio u bivši klub da gleda utakmicu Serije A, između Sampdorie i Intera večeras.

On je sretan i preuzet će Manchester United

Bilo je mnogo špekulacije da će zamijeniti Roberta Mancinija na San Siru, međutim, jučer je izjavio da je otvoren za ponude klubova.

Starsport je otkrio prošle sedmice da je Mourinho uvjeren da će zamijeniti Van Gaala na Old Traffordu i čini se da je Moratti otkrila mnogo više o tome.

“Mourinho u Inter? Ne, on je sretan sada, on ide u Manchester. Naravno da je uvijek fantastičan i nedostaje nam kao osoba ovdje,” rekla je Moratti.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Jučer je Jose Mourinho rekao: “Moj sljedeći izazov, moj sljedeći klub? Ja to stvarno ne znam.”

“Znam samo da volim nogomet i da ću se vratiti sa istom strašću i ambicijom kao i do sada, a tokom ovog perioda ću poštovati svakog menadžera i svaki klub.”

“Ne tražim klub, oni traže mene.”

Trenutni menadžer Uniteda, Van Gaal je pod velikim pritiskom na Old Traffordu i izgleda da je navijačima Crvenih đavola dosta loše forme, još nakon utakmice u Europa ligi, pritisak se samo povećao.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!