NaslovnicaVijestiMorgan odlazi iz Uniteda: Klub iz Premier lige spašava Schneiderlinovu karijeru

Morgan odlazi iz Uniteda: Klub iz Premier lige spašava Schneiderlinovu karijeru

Morgan odlazi iz Uniteda. Morgan Schneiderling pridružio se Manchester Unitedu prošlog ljeta za 27 milijuna funti i napravio impresivnih 39 nastupa u svim natjecanjima pod vodstvom Louis van Gaala u prvoj sezoni u klubu.

Morgan odlazi

Nakon što je napredovao sa Southamptonom prije nego što se uspostavio kao jedan od najboljih veznih igrača u Engleskoj, postao je francuski reprezentativac, no on je izabran samo za njihovu momčad koja se borila ne Euru 2016, zbog ozljede Lassana Diarre.

Schneiderlin je pretrpio gubitak forme na kraju prošle sezone, nije uspio ući sa klupe u finalu FA kupa, a sada je uistinu postao samo rezervni igrač pod vodstvom Jose Mourinha – no menadžer Manchester Uniteda će to da promijeni.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

27-godišnjaku je potrebna akcija i vremena da igra, nevjerovatno je da je igrao samo šest minuta ligaškog nogometa, dva starta u Eurpskoj ligi i dva u EFL kupu.

The Mirror je izvjestio da je Ronald Koeman zainteresovan i da želi dovesti Morgan Schneiderlina u Everton i u to u zimskom prijelaznom roku.

53-godišnjak je preuzeo klub sa Merseysidea ovog ljeta, nakon veoma uspješne sezone u St Marry, ali on je već u potrazi za izgradnju svog tima i uvjeren je da će biti u mogućnosti oživjeti Schneiderlinovu karijeru.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!