NaslovnicaVijestiMourinho: 300 milijuna nam je malo, oni kupuju bekove po cijeni napadača!

Mourinho: 300 milijuna nam je malo, oni kupuju bekove po cijeni napadača!

Jose Mourinho, trener Uniteda, izjavio je danas poslije remija sa Burnleyem kako njegova momčad nije imala sreće, te da im 300 milijuna funti nije dovoljno za pojačanja, jer gradski rival City kupuje bekove po cijeni napadača.

Trener nogometaša Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je da iznos od 300 milijuna funti, koliko je potrošio na dovođenje igrača nije dovoljna, poslije današnjeg remija sa Burnleyem u Premier ligi.

United je na svom terenu nadoknadio dva gola zaostatka i sa dva pogotka rezerviste Jesseja Lingarda odigrao 2: 2 s Burnleyem. Mourinho je rekao da njegova momčad ponovno nije imala sreće.

Burnley je sjajno otvorio utakmicu i u trećem minutu potpuno šokirao domaće pristalice golom Barnesa.

[su_premierleague]

Gostujuća momčad je pokazala da se nije radilo o početničkom naletu i dekoncentraciji Uniteda, pa je do kraja poluvremena uspjela da udvostruči prednost golom Defoura u 36. minutu.

Drugi dio utakmice u potpunosti je bio u znaku Manchester Uniteda, a pogotovo Lingarda, koji je ušao sa klupe i sa dva gola donio bod svojoj ekipi.

Prvi gol engleski reprezentativac postigao je u 53. minutu, a drugi u sudačkoj nadoknadi i postavio konačnih Manchester United – Burnley 2:2.

Guardiolina božićna lista: Manchester City spreman potrošiti 200 miliona na tri pojačanja ove zime

United i Arsenal žele igrača Juventusa za 40 milijuna eura

“Ne znam kako su postigli gol iz slobodnog udarca, imali su skok ovdje, skok tamo… Postigli smo dva gola, a igrali smo na njihovoj polovici 45 minuta, sa samo jednim obrambenim igračem. Dominirali smo, a dva gola, to je mizeran broj”, rekao je Mourinho, prenijeli su britanski mediji.

Novinar je podsjetio Mourinha da je potrošio više od 300 milijuna funti na ovu ekipu Uniteda, a portugalski trener odgovorio je: “To nije dovoljno”.

“Mi smo u drugoj godini izgradnje nogometnog tima za koji znate da nije jedan od najboljih na svijetu. Manchester City kupuje bekove po cijeni napadača”, dodao je bivši trener Chelseaja i Real Madrida.

United je drugi na tablici sa 43 boda i ima 12 bodova manje, ali i utakmicu više od prvoplasiranog gradskog rivala Cityja. Taj zaostatak mogao bi se povećati ako City sutra savlada Newcastle.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!