NaslovnicaVijestiMourinho dovodi jednog od najboljih igrača Real Madrida na ljetnom prijelaznom roku

Mourinho dovodi jednog od najboljih igrača Real Madrida na ljetnom prijelaznom roku

Mourinho ga očajnički želi na Old Traffordu. Prema izvješćima Don Balona, Manchester United navodno želi dovesti španjolskog internacionalca i veznjaka Real Madrida Iscoa.

Mourinho dovodi

Ekipa iz Premier lige povezana je sa zvijezdom Real Madrida i žele ga na ljeto dovesti na Old Trafford.

25-godišnjak, koji ima 24 utakmice za svoju zemlju, postigao je sedam golova i osigurao šest asistencija u 32 nastupa na svim natjecanjima.

[su_bonus]

Isco, koji je na Bernabeu došao u lipnju 2013. godine nakon što se preselio iz Malage, postigao je 40 golova u 223 utakmice za Zinedine Zidaneovu ekipu.

U izvješću se tvrdi da menadžer Crvenih đavola želi dovesti Španjolca ovog ljeta, gdje je njegova ekipa pala ogromnih 16 bodova iza gradskih rivala i čelnika Premier lige Manchester Cityja tijekom vikenda.

[su_live_koeficijenti_v2]

Isco ima ugovor u Madridu do lipnja 2022. godine, a vrijednost na transfermarketu iznosi oko 67.50 milijuna funti.

No, to nije cijena koju će Real Madrid zahtijevati. Isco sigurno neće biti prodan za ovako male novce, a spominje se cijena veća od 100 milijuna funti. Točnije negdje oko 130 milijuna funti, što možda neće odbiti Mourinha, koji navodno očajnički želi ovog igrača.

Isco je rođen u Malagi, Andaluzija. Kao dijete je igrao za Atletico Banamiel, gdje je njegov suigrač bio Charlie I’Anson. Produkt mladog sistema Valencije, Isco je svoj debi za prvi tim napravio 11. studenog 2010. godine, protiv UD Logronesa u Kupu Kralja, gdje je postigao dva gola u domaćoj pobjedi od 4-1.

Prethodno je proveo cijelu sezonu sa rezervama u Segundi B, gdje je postigao jedan gol u 26 utakmica. Isco je svoj prvi meč u La Lii odigrao 14. studenog 2010. godine, gdje je odigrao 20 minuta u pobjedi protiv Getafea nakon što je ušao sa klupe umjesto Aritz Aduriza.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!