NaslovnicaVijestiMourinho se požalio na raspored i rekao kako "neki menadžeri imaju prijatelje...

Mourinho se požalio na raspored i rekao kako “neki menadžeri imaju prijatelje u pravim stolicama”

Jose Mourinho, menadžer Uniteda, otvoreno se požalio na raspored Premier lige, i rekao kako “neki menadžeri imaju prijatelje u pravim stolicama”.

Manchester United je  golovima Martiala i Lingarda (dvije asistencije Pogbe) pobijedio Everton, koji je, imajući u vidu formu dvaju timova u posljednje vrijeme, odličan rezultat, a također je postignut s vrlo dobrom igrom. Međutim, Jose Mourinho nije zadovoljan što je jasno pokazao u obraćanju medijima.

On je također, implicitno, spočitao povlašteni tretman koji imaju neki treneri u Premier ligi, a samim tim i njihove momčadi…

[su_premierleague]

Jose Mourinho istaknuo je da je raspored Manchester Uniteda tijekom blagdana bio iznimno težak, jer drugi menadžeri “imaju dobre prijatelje u pravim stolicama”.

United je odigrao četiri utakmice za 215 sati tijekom Božića i Nove godine, od kojih su tri završila s remijem.

Mourinho isprozivao Scholesa nakon kritika i poručio mu ovo

Jose Mourinho potvrdio koliko će Romelu Lukaku biti van terena

Novinari pitali Guardiolu hoće li City završiti sezonu bez poraza, evo šta im je odgovorio

Manchester City, s druge strane, ima razliku od 247 sati između prve i zadnje praznične utakmice. Slično tome, Chelsea će imati više od 270 sati između prve i zadnje utakmice, koju igra s Arsenalom u srijedu. Arsenal, poput Tottenhama, ima gotovo 290 razmaka.

“Uvijek je isto. Vi (TV kompanije, nositelji prava prijenosa) donosite odluke i moramo ih poštovati. Ali ja također vjerujem da neki klubovi, neki menadžeri, imaju dobre prijatelje u pravim stolicama, a ja to nemam”, rekao je portugalski stručnjak.

[su_no1forfootball]

Jedini tim koji se manje odmarao od Uniteda je Leicester, sa 213 sata razmaka između utakmica.

Sljedeću utakmicu Manchester United će odigrati u petak, kada će se u trećem krugu FA kupa sastati sa Derby Countyijem, momčadi koja je trenutačno u Championshipu. Nakon toga, slijedi pauza i trenažni mikrociklus od čak devet dana, prije nego što Stoke stigne na Old Trafford 15. siječnja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!