NaslovnicaVijestiMourinho o sukobu: Jedino što mogu da kažem je...

Mourinho o sukobu: Jedino što mogu da kažem je…

Pep Guardiola i Jose Mourinho na konferencijama za predstojeće utakmice više su govorili o sukobu u nedjeljnom derbiju koji je uzburkao englesku nogometnu javnost.

U Engleskoj ga zovu “Milkgate” – sukob, verbalni, fizički i laktozni (bačeno je mlijeko, poliven asistent Josea Mourinha koji je bio inicijalna meta), između nogometaša i stručnih stožera Manchester Cityja i Uniteda poslije pobjede ovih prvih koja im, praktično izvjesno, donosi naslov prvaka engleske.

Pep Guardiola, na konferenciji posvećenom susretu s Swanseaom, gotovo isključivo govorio je o ovom incidentu…

[su_premierleague]

Trener Manchester Cityja naglasio je da “potiče” svoje igrače na slavlje pobjeda protiv bilo kojeg protivnika, ali poriče tvrdnje da su pretjerali u tome.

Jose Mourinho je prišao svlačionici gradskih rivala i zahtijevao od njih da “pokažu poštovanje”, da bi se kasnije obreo i pred svlačionicom suca Michaela Olivera (od koga nije zahtijevao poštovanje, već samo nekoga na kome će se istresti zbog nedosuđenog kaznenog udarca).

Riječi koje su započele svađu u tunelu Old Trafforda: Evo što je trener Građana rekao Zlatanu Ibrahimoviću

Zvijezda Manchester Uniteda zatražila pet miliona za odlazak iz kluba

INCIDENT NAKON DERBIJA! Mourinho ušao u svlačionicu Citya: Letjele su flaše i pale su teške riječi!

Novinari su Guardiolu pitali da li su igrači previše slavili, na što je odlučno odgovorio: “Definitivno ne!”

“Bili smo sretni. Dobili smo derbi protiv jednog od najvećih rivala koje imamo”, rekao je španjolski stručnjak.

Jose Mourinho, koji je govorio na konferenciji za novinare prije utakmice s Bournemouthom, bio je kratak.

[su_cashout]

“Jedino što mogu reći jest da je to pitanje različitosti – različitost u ponašanju, u obrazovanju. Samo to i ništa više. ”

Nogometna asocijacija (FA) je najavila da će tražiti od oba kluba da do srijede iznesu službeno viđenje dešavanja, poslije utakmice koja je Cityju donijelo rekordnu 14. pobjedu u nizu u Premijer ligi i, za ovu fazu sezone, rekordnih 11 bodova prednosti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!