NaslovnicaVijestiMourinho se rješava igrača: Depay odlazi iz Manchester Uniteda?

Mourinho se rješava igrača: Depay odlazi iz Manchester Uniteda?

Mourinho se rješava igrača. Depay odlazi iz Manchester Uniteda? Manchester Unitedova borba u prvim mjesecima Jose Mourinhove vladavine je bacila u pitanje budućnost brojnih igrača na Old Traffordu.

Mourinho se rješava

Henrikh Mkhitaryan – nemoćan da uđe u prvu postavu Uniteda, unatoč velikom naknadom koja je plaćena za njegov dolazak u ljeto – i Wayne Rooneya, koji je ostavljen na klupi nakon lošeg starta sezone – pridružili su im se i promašaji kao što su to Marcos Rojo i Memphis Depay i o njihovoj budućnosti se rasrpavljalo u javnosti.

Mourinho vjerojatno neće prodati Mkhitaryana ili Rooneya u skorije vrijeme. Međutim, prema izvješću Mirrora, postoji jedan klub koji je spreman da se dokopa Depaya.

[su_euro_soccer_bonus]

Po pisanju Mirrorovog novinara Neil Moxleya, turska ekipe Galatasaray planira napraviti potez za nizozemskog krilnog igrača u siječnju, kada se otvori prijelazni rok.

Nažalost za United, iako su možda pronašli klub koji je spreman potpisati Depaya, oni će morati da se pripreme za znatan gubitak na 22-godišnjaku, kojeg su platili oko 25 milijuna funti u 2015. godini.

To je zato što će Galatasaray najviše ponuditi oko 15 milijuna funti.

Doista, opet prema pisanju Mirrora, Unitedova hijerarhija će vjerojatno odbiti takvu nisku ponudu, premda da Depay nije uspio impresionirati veći dio svoje karijere na Old Traffordu do sada.

Mogli su, ipak, poslati mladića na posudbu do kraja sezone, jer kako stvari stoje, on stvarno ne igra onako kako se očekivalo od njega.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Iako United ne može biti oduševljen sa odlukom da se izgubi 10 milijuna funti na Depayu, njegova prodaja ne bi baš uzrokovala previše frustracija među navijačima Crvenih vragova.

Unatoč dolasku sa dobrim ugledom, bivši igrač PSV Eindhovena nije imao uspjeha u Premier ligi do sada, a priče o njegovom raskošnom stilu života van terena bio je jedini razlog zbog kojeg je napravio neke od naslova u novinama u posljednjih nekoliko mjeseci.

Iako Depay sam, možda nerado prihvata da je njegova karijera u Unitedu gotova tako brzo nakon dolaska u klub, prilika da igra u Galatasarayu bi mogla biti privlačna za njega.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!