NaslovnicaVijesti"Mourinho? Već imamo Roberta Mancinija!"

“Mourinho? Već imamo Roberta Mancinija!”

Predsjednik Intera Erick Thohir negirao je špekulacije da je Jose Mourinho u pregovorima sa klubom sa Giuseppe Meazze.

mourinho mancini

Mourinho je povezivan sa povratkom u Inter u posljednjih nekoliko tjedana, iako je mnogo vjerovatnije da će portugalski stručnjak zamijeniti Lousi van Gaala u Manchester Unitedu.

Ipak, Thohir je negirao sve to i dodao da je trenutni trener Roberto Mancini u stanju ispuniti sve ciljeve kluba.

“Susreo sam Mourinha u Džakarti prije par godina dok još nisam bio predsjednik Intera”, izjavio je Thohir za Sky Sports i nastavio: “On je veliki trener, ispisao je povijest s ovim klubom, ali već imamo Roberta Mancinija koji također piše svoju povijest u klubu, postižući izvanredne rezultate. Ja čvrsto vjerujem da on može oživjeti tim.”

“Pogledajte što se već promijenilo u odnosu na prošlu godinu, iako je, naravno, potrebno još vremena. Ipak, to nam ne bi trebao biti izgovor u slučaju da ne ostvarimo cilj.”

Unatoč veoma dobrom startu u Seriji A ove sezone, Inter je ušao u malo lošiju formu ove godine, a u posljednjoj utakmici su izgubili rezultatom 2-1 od Fiorentine, nakon čega su svi igrači poslani na trening kamp.

“To je bila Mancinijeva odluka, odlučio je to zajedno sa našim direktorima. Mislim da je to dobra stvar, iako nije vrlo česta u ostalim državama.”

“To je dobra prilika za igrače da ostanu zajedno tri ili četiri dana, smireno, i da unaprijede svoj odnos i atmosferu u timu.”

“Moramo pobijediti sutra protiv Sampdorije. Imamo dobar tim i ovaj trener je najbolji izbor za nas. Mislim da imamo konkurentnu momčad koju smo pojačali u januarskom prijelaznom roku. Još uvijek je ostalo 13 utakmica da se igra, tim mora ostati miran i nastaviti se boriti za naše ciljeve.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!