NaslovnicaVijestiNa utakmici protiv Palestine, nogometaši Australije će donirati sredstva za pomoć stanovništvu...

Na utakmici protiv Palestine, nogometaši Australije će donirati sredstva za pomoć stanovništvu Gaze

Nogometaši Australije su donijeli odluku da će tijekom utakmice protiv Palestine u utorak pružiti financijsku podršku stanovnicima Gaze, koji su izloženi snažnom djelovanju izraelskih vojnih snaga. Palestina će 21. studenog ugostiti Australiju u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Susret će se zbog situacije u Palestini igrati u Kuvajtu, a australski nogometaši su odlučili novčano pomoći stanovnicima Gaze. Naime, dio svojih bonusa, koje će im za odigravanje utakmice dodijeliti Nogometni savez Australije, donirat će međunarodnoj organizaciji Oxfam koja šalje financijsku pomoć stanovnicima Gaze.

“Teško nam je zamisliti situaciju u kojoj su palestinski igrači i što ova utakmica znači za njih. Divim se kako se mogu fokusirati na nogomet u ovakvoj situaciji”, rekao je australski reprezentativac Jackson Irvine.

Od početka rata 7. listopada više od 10.000 Palestinaca ubijeno je u izraelskim bombardiranjima u Gazi.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!