NaslovnicaVijestiNa vrata pokucala Stara dama: Odbijena ponuda Juventusa za 37-godišnjeg braniča!

Na vrata pokucala Stara dama: Odbijena ponuda Juventusa za 37-godišnjeg braniča!

Torinski Juventus želio je pojačati svoju vezniu liniju s još jednim iskusnim igračem, ali u Parmi su obavjestili upravu Juventusa da ni u snu ne planiraju prodati iskusnog odbrambenog igrača.

U Juventusu su na odlazak iz kluba Medhi Benatie i na povredu Leonarda Bonuccija željeli odgovoriti dolaskom dvaju novih braniča, ali su naišli na neočekivani problem kod jednog od dva “pikirana” igrača – Portugalcu Bruni Alvesu. Dok je urugvajski reprezentativac Martin Caceres već registriran kao novi član Stare dame, Alvesov klub Parma jasno je dala do znanja Juventusu da Alvesova posudba do kraja sezone ne dolazi u obzir.

DEADLINE DAY: Newcastle doveo ogromno pojačanje, oboren rekord transfera Michaela Owena!

“Nemamo nikakvog dogovora oko prodaje Brune Alvesa, nismo razgovarali ni s kim, čak ni s Juventusom. Već smo se dogovorili o produljenju ugovora, nedostaje samo potpis, ali ne želimo potpisati novi ugovor s igračem i onda ga poslati na posudbu”, jasno i glasno je novinarima saopštila sportska direktorica Parme Daniela Faggiano.

Bruno Alves ima dugu karijeru iza sebe, u kojoj je bio član mnogih velikih klubova kao što su Porto, Zenit i Fenerbahce a trenutno igra u odliččnoj formi u Italiji sa 37 godina na leđima.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

0
U četvrtfinalu Lige prvaka, Real Madrid je uspio nadmašiti Manchester City zahvaljujući boljem izvođenju penala, osiguravši svoje mjesto u polufinalu. U tom krugu će...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!