NaslovnicaVijestiNachu postavljen ultimatum od strane Reala: Bliži se rok za odluku

Nachu postavljen ultimatum od strane Reala: Bliži se rok za odluku

Luka Modrić ostaje u Real Madridu, Toni Kroos je već napustio klub, Lucas Vazquez je spreman za potpis novog ugovora, ali pitanje oko Nacha Fernandeza ostaje otvoreno. Španjolski mediji izvještavaju da je kapetan i ikona kluba dobila ultimatum za potpisivanje novog ugovora.

Legendi Reala, kao i spomenutim igračima čija je sudbina već poznata, ugovor istječe 30. lipnja. I dok su svi donijeli odluku hoće li ostati ili otići, Nacho još nije. Real želi produžiti suradnju s njim, ali želi to učiniti što prije.

Kako prenosi Marca, Real je pred Nacha stavio ugovor, ali i ultimatum. Za odluku ima tri tjedna, a ne donese li je u tom roku, klub će tražiti nova rješenja na stoperskoj poziciji.

Nacho i Modrić dijele Realov tron po broju osvojenih titula s klubom, s po 26 trofeja, što ih čini legendama među klupskim vrhom i navijačima. Razlika između njih je u tome što je Modrić inzistirao na ostanku još jednu godinu, dok bi Nacho volio isprobati svoje vještine u MLS ligi.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!