NaslovnicaVijestiNajgore i najbolje strategije za klađenje koje koriste kladioničari širom svijeta

Najgore i najbolje strategije za klađenje koje koriste kladioničari širom svijeta

Najgore i najbolje strategije za klađenje koje koriste kladioničari širom svijeta. Jednostavan odgovor je da su svi kladioničarski sustavi strašni, osim onih koje vi sami izmislite, a onaj koji vi izmislite ne mora biti kompliciran, samo treba raditi za vas.

Najgore

Ipak, baš kao i dijeta za mršavljenje, postoje one koje su u redu, a tu su također i one strašne. Predstavit ćemo vam par kladioničarskih sustava koji su strašni. Možda možete pretvoriti loš kladioničarski sustav na djelotvoran i sustav koji radi, iako zdrav razum sugerira da pročitate što smo vam imali napisati i pogledate naš forum, koji je broj jedan u regionu što se tiče kladionica i prijedloga za klađenje.

REGISTRIRAJ SE NA FORUM!

Sustav udvostručavanja oklade u nadi za eventualnim dobitkom

Ovdje se kladite dvostruko nakon dobitka, tako da vratite vaš novac na kraju, ako nastavite dok ne dobijete. Na primjer, ako zavrtite novčić i vaša je pobjeda ako se on okrene na pismo, onda vrtite novčić sve dok ne pobijedite, s tim što svaki put kada izgubite, udvostručavate svoj ulog i ulažete opet. Ideja ovakvog klađenja je da ne možete izgubiti, zbog toga što igrate taj sistem sve dok ne dobijete na kladionici.

Problem sa ovim sustavom je da je potrebno gotovo beskonačan iznos na računu kako bi ste na kraju vi bili pobjednik. Što duže igrate, više novca morate potrošiti da bi udvostručili vaše uloge, a mnogi ljudi nemaju baš toliko novca.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Klađenje sa ovim sustavom i Fibanacci nizom mogu imati neke sposobnosti. To je niz brojeva koji ide od 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34. Koristeći Fibonacci niz znači da vam je potrebno da imate malo dublje džepove, ali to vam može donijeti malo sreće, naravno ako budete imali novac da finansirate uloge do dobitka, koji bi na kraju bio ogroman.

Kelly strategija

Ovo je sustav koji je vrijedan vaše pažnje, a on se zove Kelly strategija. Koriste je mnogi profesionalni kladioničari diljem svijeta, ovaj susteav se pokazao najučinkovitiji sustav za nogometne kladioničare. U stvari, u odnosu na drugu metodu navedenu u ovom članku, Kelly strategija je daleko najkorisnija za kockare svih uvjerenja. U osnovi, Kelly strategija je novac za upravljanje kladioničarskog sustava koji postavlja savršenu veličinu oklade na temelju ponuđenih koeficijenata. U osnovi, taj novac zavisi o optimizaciji potencijala na pobjedu na račun viška rizika. Kelly strategija ima cilj pronaći optimalnu količinu sa kojom bi se trebali kladiti.

[su_euro_soccer_bonus]

Osnovna formula za Kelly strategiju glasi: Ulog = ((K * B) – 1)/(K – 1) * 100, gdje nam je K – koeficijent na taj tim, dok je B – šansa pobjede tog tima.

article_banner_thekellycriterion

Nakon što primijenite ovu formulu i unesete svoje podatke te dobijete pozitivan broj za Ulog koji vam pokazuje koliko će vaš ulog biti. Ako je broj negativan, to jednostavno znači nemojte se kladiti.

Sigurno niste razumjeli formulu, pa evo da vam pojasnim na jednom primjeru.

Na primjer, ako se nudi koeficijent 1,91 da će Arsenal pobijediti Tottenham i procjenjuje se da Arsenal ima priliku od 55% za pobjedu, onda će nam Kelly strategija ponuditi sljedeće: Ulog=(1,91 * 0.55) – 1/(1,91 – 1) * 100. Uključivanjem ovih brojeva u formulu sugerira da je optimalno staviti ulog od 5.5495% svog novca na računu na ovu okladu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Iako i ovaj sustav nekada ima problema, sve zavisi od vaše sposobnosti da procijenite kolike su šanse pobjede tima na koji igrate. Ovaj sustav koriste mnogi profesionalni kladioničari u svijetu i trebalo bi ga koristiti ako želite da dobijete više novca, izgubite manje.

Ostale sustave za klađenje možete pogledati na našem FORUMU, na kojem vam sustave i prijedloge za ostale tipove predlažu vrlo dobri kladioničari i naši stalni igrači.

REGISTRIRAJ SE NA FORUM!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!