NaslovnicaVijestiNAJORGINALNIJA IDEJA: Ovo su uslovi koje morate ispuniti ukoliko želite dobiti doživotnu...

NAJORGINALNIJA IDEJA: Ovo su uslovi koje morate ispuniti ukoliko želite dobiti doživotnu kartu za njihove utakmice

Ako ste navijača Herte iz Berlina, onda vam se nudi prilika da dobijete doživotnu kartu za domaće utakmice ovog kluba. Naime, to je ideja, odnosno promocija ovog kluba, u cilju da se poveže se svojim navijačima na unikatan način, te da pokažu koliko zapravo iz Herte cijene svoje simpatizere.

uslovi koje morate ispuniti

Klub iz Bundeslige i iz njemačke prijestolnice pokrenuo je kampanju koja je odjeknula širom svijeta, te će gotovo sigurno dobiti nove fanove zbog ovog poteza, a i ne treba čuditi ukoliko i ostali klubovi krenu ovim korakom. U konkurenciji  za kartu je svaki fan Herte i svako će imati priliku pokazati koliko voli ovaj klub. Koliko voli ovaj klub da zaslužuje glavnu nagradu – doživotnu kartu koju će stalno nositi sa sobom.

Ulaznica će zapravo biti vrsta tetovaže. No ova tetovaža će biti daleko više od umjetnosti. Na tetovaži, s plavo-bijelim zastavama, stadionskim siluetama i glavnim znamenitostima Berlina, bit će QR kôd, sa kojim će vlasnik moži besplanto ulaziti na stadionu tijekom svog cijelog života.

>> NAJVEĆI TRANSFER NA OVIM PROSTORIMA: Engleski prvoligaš poslao astronomsku ponudu za “Balkanskog Messija”!

Svi kandidati imate vremena do četvrtka, 8. februara. Do tada, morate poslati fotografiju ili videoisječak na adresu Berlinskog kluba, u kojem morate objasniti ili dokazati da ste upravo vi osoba koja zaslužuje ovu kartu. Jednostavno? Pa, ukoliko ste fan Herte i ukoliko ste orginalni, eto vam prilike.

[su_bonus]

“Niti jedan klub na svijetu vam ne može ući pod kožu kao Hertha Berlin”, rekli su iz berlinskog kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!