NaslovnicaVijestiNajpodcijenjeniji nogometaš La lige na pragu velikog transfera u PSG!

Najpodcijenjeniji nogometaš La lige na pragu velikog transfera u PSG!

Novi sportski direktor Paris Saint-Germaina Leonardo započet će s radom u Parizu kupnjom igrača koji se smatra trenutno najpodcijenjenijim igračem španjolskog prvenstva i možda čak i Evrope.

Španjolska Sevilla već nekoliko godina pokušava riješiti grešku prilikom potpisa ugovora s odličnim krilom Pablom Sarabiom, koji nakon dolaska iz Getafea ima u ugovoru postavljenu klauzulu o otkupu vrijednu 18 milijuna eura. Ako je prije tri godine taj iznos izgledao kao siguran štit od mogućih napada drugih klubova, danas je više ili manje apsolutno jasno da je Sevilla napravila veliku pogrešku, jer će izgubiti igrača znatno pod cijenom, čija se tržišna vrijednost sada procjenjuje na više od 40 milijuna eura.

DOGOVOR POSTIGNUT? Liverpool doveo novo pojačanje – PROCURILE slike sa prvog intervjua – predstavljanje igrača u narednih nekoliko dana!

Sarabia nije htio potpisati novi ugovor s Sevillom, za što je imao više nego dobar razlog, jer sve se čini da nastavlja svoju karijeru u redovima francuskog diva Paris Saint Germaina, koji naravno neće imati ni najmanjih problema s aktivacijom njegove klauzule o otkupu.

27-godišnji madriđanin ima sjajnu sezonu iza sebe, u kojoj je odigrao 52 utakmice, postigao je 23 gola i upisao 17 asistencija.

Ugovor Sarabie s Sevillom ističe sljedećeg ljeta, a zbog spomenute klauzule o otkupu dugo se smatra jednim od najtraženijih igrača na nogometnom tržištu. Chelsea i Roma također su pokazali interes za njega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!