NaslovnicaVijestiNAJVEĆA GREŠKA KARIJERE?! Emery otkrio zašto je bio protiv kupovine Mohameda Salaha!

NAJVEĆA GREŠKA KARIJERE?! Emery otkrio zašto je bio protiv kupovine Mohameda Salaha!

Trener Arsenala Unai Emery otkrio je da je kao trener Pariza Saint Germaina razmišljao o kupovini Mohammeda Salaha, koji je kasnije postao jedan od najboljih nogometaša na svijetu u ekipi Liverpoola.

Emery sebi je dao ovu ocjenu

Egipatska zvijezda Mohamed Salah je imao brojne atraktivne ponude dok je još bio u Rimu i na kraju je izabrao Liverpool a ostalo sve je historija. Sve je možda moglo biti drugačije da današnji trener Arsenala Unai Emery kada je bio trener PSG-a prepoznao pravi potencijal u njemu, jer je Španjolac priznao da su u Parizu ozbiljno razmišljali da dovedu Salaha u PSG.

VELIKI UDARAC ZA EMERYJA: Arsenal danas gostuje kod Liverpoola bez jedne od najvećih zvijezda!

“Kada je igrao za Romu, razgovarali smo s klubom o tome kako ćemo ga dovesti u Pariz”, otkrio je Emery, koji je bez srama priznao da je on glavni razlog zašto PSG nije poslao konkretnu ponudu za njega.

“Imali smo ga u mislima, a zatim je potpisao za Liverpool, nakon čega je sve propalo. Imao sam dileme o njegovoj kupovini, to priznajem. Bio sam u dilemi da li bće svoje partije iz Rome prenijeti i u neki veliki tim. Na primjer, kao PSG.”

Emery danas priznaje da je njegova procjena bila pogrešna i da je Egipćanin trenutno jedan od najboljih nogometaša na svijetu.

“Danas možemo govoriti o Salahu kao jednom od pet najboljih nogometaša na svijetu. Danas mogu reći: da sam ga kupio, kupio bi jednog od najboljih nogometaša na svijetu”, rekao je Emery.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!