NaslovnicaVijestiNajveći neuspjeh u Realovoj povijesti ne razgovara sa trenerom: Postoji poštovanje između...

Najveći neuspjeh u Realovoj povijesti ne razgovara sa trenerom: Postoji poštovanje između nas, ali ne razgovaramo

U vrijeme kada je došao u Real Madrid, Eden Hazard bio je jedan od najboljih nogometaša svijeta. Ali danas on uopće ne igra, niti razgovara sa svojim trenerom Carlom Ancelottijem.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Belgijanac kojeg nikada nije krasila radna etika zbog toga nikada u Realu ništa nije pokazao. Dolazio je na pripreme sa viškom kilograma, a talijanski trener Carlo Ancelotti nikada nije želio ići dalje od toga.

Hazard je ove sezone za Real upisao samo sedam nastupa i upisao jedan gol i jednu asistenciju. Premalo za igrača koji je koštao 90 milijuna funti, a koji je kroz razne bonuse trebao doći do čak 150 milijuna funti.

No unatoč svemu, Belgijac želi ostati u Realu. U razgovoru za Diario AS otkrio je da nikada nije razgovarao s Ancelottijem.

“Volio bih ostati. Uvijek sam to govorio. Nadam se da ću igrati više i pokazati da još uvijek mogu. Ljudi sumnjaju u mene i to je normalno, razumijem. Ali što se mene tiče, ja sam i iduće godine ovdje. Nikad se ne zna, ali transfer mi nije u planu”, rekao je nekada izvrsni Belgijanac i osvrnuo se na odnos s Talijanom:

“Postoji poštovanje između Ancelottija i mene. Neću reći da razgovaramo jedan s drugim, jer ne razgovaramo. Međutim, poštovanja će uvijek biti”, rekao je Eden za Diario AS.

Nedavni belgijski internacionalac zarađuje nevjerojatnih 416.000 funti tjedno u Realu, a njegov odlazak oslobodio bi Madrid ozbiljne potrošnje koja bi mogla omogućiti nova pojačanja na ljeto.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!