NaslovnicaVijestiNakon deset dana: Traženje nestalog Emiliana Sale dalo prve rezultate!

Nakon deset dana: Traženje nestalog Emiliana Sale dalo prve rezultate!

Istražitelji su danas napravili veliki iskorak u potrazi za nestalim nogometašem Emilianom Sale. Danas su pronašli dio koji navodno pripada srušenom avionu.

Na obali malog gradića Surtainville na sjeverozapadu Francuske pronađeni su jastuci koji navodno pripadaju sjedištu aviona koji je nestao i koji je navodno srušen a u kojem se nalazio nogometaš Emiliano Sala. Ostatci aviona su došli do obale, najprije jedan, a zatim i drugi dio. Istražitelji vjeruju da pronađeni ostaci pripadaju nestalom zrakoplovu.

IZ INTERA POSLALI PORUKU ARSENALU: Evo koliko moraju platiti ukoliko žele Ivana Perišića!

Od danas je također pokrenuto podvodno traženje ostataka od nestalog zrakoplova, a potraga će se odvijati na radijusu koje su suzile francuske vlasti te na kojem sumnjaju da se nalazi avion.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta očekuje se da će potraga ispod površine mora, koja će se obavljati posebnom opremom od strane francuskog Ministarstva obrane, započeti krajem tjedna, a može potrajati tri dana.

Istodobno se provodi istraga koja se financira iz privatnih sredstava koji su sakupili nogometaši i prijatelji Emiliana Sale. U toj istrazi još uvijek nema nikakvih rezultata.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!