NaslovnicaVijestiNakon dvadeset godina završio bogatu i prije svega jako zanimljivu karijeru!

Nakon dvadeset godina završio bogatu i prije svega jako zanimljivu karijeru!

Karijeru je započeo kao profesionalni nogometaš  davne1999. godine, a za dva desetljeća karijere zamijenio je veliki broj zemalja i kluba te tako napisao zanimljivu priču i ispunio svoje dječačke snove.

Julio Baptista je zaključio da je vrijeme za završetak aktivne nogometne karijere. Započeo ju je 1999. godine, nakon čega je igrao u klubovima diljem svijeta, između ostalog, dubok trag ostavio je u Španjolskoj, gdje je branio boje Seville, Real Madrida i Malage.

POTVRDIO DA IDE U UNITED? Evo što je De Ligt uradio na društvenim mrežama!

Danas, 37-godišnji Brazilac koji je u zadnje vrijeme bio bez kluba, nakon što je prekinuo ugovor s rumunjskim klubom Cluj, koji je ujedno bio i njegov posljednji klub u karijeri. Za rumunjski tim odigrao je ukupno 43 minute u tri utakmice.

Karijeru je započeo u Sao Paulu, četiri godine kasnije preselio se u Sevillu, a 2005. godine kupio ga je Real Madrid za tada ogromnih25 milijuna eura. Nije osvojio titulu s Kraljevskim klubom, ali je zabio pogodak protiv Barcelone na Nou Campu, po čemu će ga navijači u Madridu pamtiti. Kasnije je igrao u ekipma Arsenala, Rome, Cruzeira i Orlandu u MLS-u.

Odigrao je 48 utakmica za brazilsku momčad i postigao pet golova. Bio je prvak Amerike 2007. godine, a 2010. godine bio je član tima koji je otišao na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!