NaslovnicaVijestiSENZACIJA IZ ITALIJE: Nakon Godina, Inter u svoje redove zove još jednog...

SENZACIJA IZ ITALIJE: Nakon Godina, Inter u svoje redove zove još jednog veterana kojem ističe ugovor!

Talijanski div Inter vrlo je blizu realizacije transfera urugvajskog braniča Diega Godina, a nova meta kluba je još jedna nogometna legenda, koja će također na ljeto ostati bez kluba zbog isteka ugovora.

Inter iz Milano je više puta u svojoj historiji ponudio priliku nogometnim velikanima u kasnim igračkim  godinama, a prema talijanskim medijima, Inter trenutno lovi dva nogometaša koji bi spadali u ovu kategoriju.

Adam Lallana odlazi: Liverpool šalje ponudu za 19-godišnjaka vrijednu 30 miliona eura!

Jučer smo pisali da je Inter ozbiljno zainteresiran za sklapanje dogovora s urugvajskim braničem Diego Godinom, a FCInternews.it izvješćuje da je u mislima Interovog vodstva i slavni Nizozemac Arjen Robben, koji baš kao i Godin na ljeto ostaje bez ugovora te već sada može tražiti novi klub.

Robben je već najavio da sa Bayernom neće produžiti ugovor, ali je također otkrio da još uvijek ne razmišlja o prekidu aktivne karijere bez obzira što će uskoro napuniti 35 godina. Sjajni Nizozemac izrazio je želju da karijeru nastavi u klubu koji se takmiči na visokom nivou što Inter jeste u svakom slučaju.

Inter će supernika imati u klubu koji ga je izbacio iz Lige prvaka ove sezone PSV-u koji Robbenu nudi priliku da završi svoju fantastičnu karijeru u domovini.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!