NaslovnicaVijestiNakon kupovine Van Dijka, Liverpool kreće u lov na ova tri igrača!

Nakon kupovine Van Dijka, Liverpool kreće u lov na ova tri igrača!

Liverpool je doveo Van Dijka za nevjerojatnih 84 milijuna eura, što je naskuplji transfer nekog odbrambenog igrača u povijesti, a sada kreće u lov na ova tri igrača.

Nakon nekoliko mjeseci spekulacija i nagađanja, Redsi su konačno postigli dogovor sa Saintsima o prelasku nizozemskog defanzivca na Anfield.

Van Dijk, zajedno sa Nabyjem Keitom iz RB Leipziga koji stiže na ljeto, pojačaće momčad Liverpoola, kojoj je prije svega očajnički bio potreban odbrambeni nogometaš, s obzirom na poroznost zadnje linije u ovoj sezoni.

[su_premierleague]

Prema saznanjima Goala, na radaru Redsa su još trojica igrača, koja su označena kao ključne mete na Anfieldu, a to su Leon Goretzka, Sergej Milinković-Savić i Thomas Lemar.

Leon Goretzka, 22-godišnji all-round njemački veznjak, nastupa za momčad Schalkea od 2013. kada je stigao iz Bochuma, ali mu ugovor sa “rudarima” ističe sljedećeg ljeta.

Juventus nudi Pjacu u zamjenu za zvijezdu Liverpoola, Conte pokušava dovesti svog bivšeg igrača

Evo šta Southampton namjerava da uradi sa novcem od prodaje Van Dijka

Spekulisalo se da bi mladi nogometaš, koji je upisao 12 nastupa i već postigao 6 golova njemačku reprezentaciju, mogao da pojača Bayern iz Munchena, ali on je izjavio da nije postigao dogovor ni sa jednim klubom.

22-godišnji veznjak Lazija, srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, već neko vrijeme je jedan od igrača o kojima se najviše priča na nogometnoj pijaci. Gazda nebeskoplavih Claudio Lotito već je odbio ponude od preko 70 milijuna eura, a među zainteresovanima se spominje i PSG, koji je navodno spreman da plati preko 100 milijuna eura.

Poslednji igrač iz ovog trija je francuski krilni nogometaš Thomas Lemar, koji je imao sjajne nastupe u Ligi prvaka i Ligue 1 prošle sezone, pa je tako već privukao interes najboljih europskih klubova, među kojima su Barcelona, Juventus, Liverpool, Manchester City i Liverpool.

Ostaje da se vidi hoće li Redsi uspjeti u namjeri da dovede ovu trojicu nogometaša, nakon što su dobrano morali da “zavuku” ruku u kasu za Van Dijka, ili će se okrenuti dostupnijim alternativama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!