NaslovnicaVijestiEvo šta Southampton namjerava da uradi sa novcem od prodaje Van Dijka

Evo šta Southampton namjerava da uradi sa novcem od prodaje Van Dijka

Engleski premijerligaš Southampton planira da u zimskom prijelaznom roku dovede dvojicu novih igrača od para dobijenih prodajom defanzivca Virgila van Dijka Liverpoolu.

Liverpul je za Van Dijka platio 75 miliona funti, pa je tako Nizozemac postao najskuplji odbrambeni nogometaš u istoriji, a trener Southamptona Mauricio Pellegrino rekao je da u siječnju planira da pojača ekipu.

“Volio bih da dovedem par igrača. Imamo već neke nogometaše koje želimo da dovedemo… Možda ćemo ih dovesti dvojicu, trojicu. Pare dobijene od transfera Van Dijka možemo da investiramo u jačanje našeg tima”, rekao je Pellegrino.

[su_premierleague]

Nizozemac je za Southampton igrao od 2015. godine kada je na St Mary stigao iz Celtica za 15 milijuna eura. Bio je i član Groningena, dok je u dresu nizozemske reprezentacije sakupio 16 nastupa.

Van Dijk sada s Romeluom Lukakuom, kojeg je United također platio 84 milijuna eura, dijeli drugo mjesto na listi najskupljih transfera u povijesti ‘elitnog razreda engleskog nogometa’. Ispred njih je jedino Paul Pogba za kojeg je Manchester United platio Juventusu 100 milijuna eura.

Razlog zbog kojeg se Virgil van Dijk pridružio Liverpoolu, a ne Manchester Cityju

Southamptonova ekipa od 300 milijuna funti: Liverpool im je do sada platio oko 147 milijuna

Prva izjava Virgil van Dijka nakon što se pridružio Liverpoolu

Za stopera su još bili zainteresovani i Chelsea i Manchester City.

Ovim prelaskom je nadmašen dosadašnji transfer najskupljeg defanzivca svijeta Kylea Walkera, kojeg je Manchester City ovog ljeta platio oko 60 miliona eura.

[su_basketball_live_koeficijenti]

Southampton u subotu u 21. kolu Premier lige igra protiv Manchester Uniteda. “Sveci” se trenutno nalaze na 14. mjestu sa samo dva boda više od prvog tima u zoni ispadanja.

Momčad Mauricija Pellegrina ima četiri uzastopna poraza, a posljednju pobjedu u Premier ligi zabilježila je u listopadu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!