NaslovnicaVijestiNakon nogometaša krenuli i po arbitre: Kinezi u svoju ligu doveli dva...

Nakon nogometaša krenuli i po arbitre: Kinezi u svoju ligu doveli dva velika sudijska imena

Vodstvo kineske lige neposredno prije početka nove sezone u kineskom prvenstvu potpisali su ugovor s dva suca, koji se smatraju najcjenjenijim i najuspješnijim u europskom nogometu.

Kineski nogometni klubovi troše ogromne količine novca za vrhunske trenere i igrače, a za višu razinu kvalitete nogometa vodstvo kineskog prvenstva također se trudi,tako što su postigli i ugovore s dva međunarodno priznata suca koji su stvorili ime u europskom nogometu.

NEVJEROVATAN RAZLOG: Evo zbog čega je Barcelona odustala od dovođenja Benzeme 2008. godine!

Tako bi, ulogu profesionalnih sudaca u Kini bi trebali obavljati srpski arbitar Milorad Mažić i Englez Mark Clattenburg, koji je prije godinu dana napustio Premier ligu i postao šef pravosudne organizacije u Saudijskoj Arabiji. Srpski mediji izvješćuju kako je Mažić završio profesionalnu karijeru u srpskom nogometu, a također je malo vjerojatno da će Mažič moći nastaviti dijeliti u svim UEFA-inim natjecanjima tijekom odigravanja utakmica u Kini.

Iako podaci još nisu dostupni, gotovo da nema sumnje da će Mažić i Clattenburg biti najbolje plaćeni suci na svijetu ali također jasno je da je bar za sada kvalitet nogometa na kojem će dijeliti pravu za nekoliko klasa niži nego do sada.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!