NaslovnicaVijestiNakon otkaza u Mainzu zbog podrške Palestini, El Ghazi se odlučio na...

Nakon otkaza u Mainzu zbog podrške Palestini, El Ghazi se odlučio na sasvim očekivan potez​

Prije nekoliko dana nizozemski nogometaš Anwar El Ghazi dobio je otkaz u redovima njemačkog kluba Mainza nakon što je nekoliko dana ranije podržao palestinski narod.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Ovo nije rat, ovo je genocid”, napisao je El Ghazi, nakon čega je uslijedila reakcija njemačkog kluba koji ga je nekoliko dana kasnije otpustio. Sada je El Ghazi, prema informacijama Bilda, odlučio podnijeti tužbu protiv njemačkog kluba.

Već je podnio zahtjev za zaštitu od otkaza na sudu u Mainzu, a njegov pravni zastupnik je odvjetnik Alexander Bergweiler. Prema informacijama spomenutog lista, prvi korak za Nizozemca bit će traženje od Mainza da otkrije točne razloge za raskid ugovora.

Nakon toga će se istražiti je li raskid suradnje proveden u skladu sa zakonom ili nije, a vrijednost njegovog ugovora iznosi ukupno 2,5 milijuna eura.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!