NaslovnicaVijestiNakon plejade poznatih asistenata Guardiola iznenadio javnost novim pomoćnikom!

Nakon plejade poznatih asistenata Guardiola iznenadio javnost novim pomoćnikom!

Katalonski trener Pep Guardiola dobio je novog pomoćnika u engleskom velikanu Manchester Cityju. To je postao Španac Juanma Lillo, s kojim je poznati trener već surađivao u karijeri, javlja francuska novinska agencija AFP.

BREAKING

Pedesetčetverogodišnja Lillo podnio je ostavku prošlog tjedna na mjesto trenera kineskog Qingdao Huanghaya jer se želio vratiti u Španjolsku kako bi se brinuo o svojoj bolesnoj majci.

Prema AFP-u, brzo je postalo jasno da će upravo Lillo zamijeniti bivšeg pomoćnika Guardiole u Manchester Cityju, Mikela Artetu. On je bio desna ruka Guardiole sve do kraja prošle godine, kada je preuze upravljanje Arsenalom 20. decembra gdje već sada radi izuzetno dobar posao.

Stigla potvrda iz kluba! Inter je na pragu svog prvog pojačanja u igri je čak 30 miliona eura!

Lillo i Guardiola su surađivali u prošlosti. Između ostalog, 54-godišnji trener bio je trener Guardile u Doradosu u Meksiku, gdje je Guardiola 2007. okončao sportsku karijeru.

U sezoni 1995/96. Lillo je postao najmlađi trener koji je ikada vodio momčad u prvoj španjolskoj ligi. Uspio je to sa samo 29 godina s timom Salamance, tada mu se predviđal ablistava karijere ali čini se da mu je ovaj posao vrhunac karijere.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!