NaslovnicaVijestiNakon predstavljanja, Barcelona sinoć objavila da Ferran Torres ima koronu!

Nakon predstavljanja, Barcelona sinoć objavila da Ferran Torres ima koronu!

Barcelona je jučer predstavila Ferrana Torresa kao novog igrača Barcelone. Katalonci su doveli bivšeg igrača Cityja za 55 milijuna eura, ali ga još uvijek ne mogu registrirati, jer moraju napraviti mjesta u budžetu za plaće.

Kako bi ga registrirali, Barcelona mora prodati nekoliko nogometaša u siječnju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sinoć je objavljeno da je Ferran Torres bio pozitivan na koronavirus nakon predstavljanja, te sada mora u izolaciju. Trenutno u Barci koronu ima i Pedri koji je trenirao sa ostatkom momčadi i koji je trebao igrati protiv Linaresa u Kupu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!