NaslovnicaVijestiNakon što im je propao transfer za Ronalda, Manchester City pokušao potpisati...

Nakon što im je propao transfer za Ronalda, Manchester City pokušao potpisati zvijezdu Barcelone!

Iz engleske nam stižu vijesti o Manchester Cityju koji je navodno želio dovesti zvijezdu Barcelone Ansua Fatija tijekom ljetnog perioda nakon što je transfer za Cristiana Ronalda propao.

Prije nego što je potpisao za Manchester United u nevjerojatnom povratku, Ronalda je Cityju ponudio njegov kontraverzni agent Jorge Mendes – postavši veliki favorit za pridruživanje Građanima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, nakon što su ih pobijedili žestoki rivali Manchester United, prijelazni rok Cityja mogao je biti još dramatičniji nakon što su poslali ponudu za jednog od najboljih mladih igrača Barcelone.

Nakon što je transfer peterostrukog dobitnika Zlatne lopte propao, španjolski list Mundo Deportivo tvrdi da je Pep Guardiola kontaktirao Mendesa – također Fatijevog agenta – kako bi se raspitao o mogućnosti da mladog igrača namami na Etihad.

Vjeruje se da su oni poslali ponudu za potpisivanje zvijezde kako bi možda promijenili njegovu odluku da potpiše novi ugovor sa Barcom.

To se dogodilo nakon što je katalonski klub pretrpio težak udarac izgubivši Lionela Messija od PSG-a samo nekoliko tjedana ranije u prijelaznom roku.

No, dobrodošla vijest za navijače Barce je ta što su se Fati i Mendes složili oko novog ugovora na Nou Campu.

Nevjerojatno, ali divovi iz La Lige cijene mladog igrača, a pokazali su mu to i kada su mu dali Messijevu desetku.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!