NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO JE OPTUŽIO BRAZILA ZA NAMJEŠTANJE I KORUPCIJU: Messi se sada...

NAKON ŠTO JE OPTUŽIO BRAZILA ZA NAMJEŠTANJE I KORUPCIJU: Messi se sada suočava sa zabranom igranja od dvije godine!

Lionel Messi je izazvao vrlo malo kontraverzi tijekom svoje slavne karijere, ali je argentinski napadač izazvao mnogo toga sa svojim komentarima tijekom vikenda.

OPTUŽIO BRAZILA

32-godišnjak, kojeg mnogi smatraju najvećim nogometašem svih vremna, isključen je tek drugi put u svojoj karijeri tijekom utakmice za treće i četvrto mjesto Copa Amerike između Argentine i Čilea.

Crveni karton je bio iznimno oštar. Messi je možda malo gurnuo Gary Medela pored linije, ali ponašanje Čileanca nakon toga je zaradilo crveni karton obojici.

Mesis, koji je ostao u suzama kada je poslan van terena u međunarodnom debiju protiv Mađarske 2005. godine, nije mogao vjerovati toj odluci – a niti su mogli vjerovati ni svi ostali.

Nakon utakmice, Messi je otvoreno i iskreno govorio o svojim osjećajima i možda je u tom procesu napravio sam sebi problem.

LIVERPOOL ODRADIO LAVOVSKI POSAO: Unatoč interesu Real Madrida i Barcelone, Redsi pobijedili u potpisu za rekordera iz Premier lige!

Nakon što je odbio uzeti svoju medalju za treće mjesto sa ostalim suigračima, Messi je rekao: “Nisam otišao na podijum, jer ne bismo trebali biti dio korupcije i nedostatka poštovanja.”

“Namjeravali smo ići daleko, ali nisu nam pustili da prođemo u finale. Korupcija i suci nisu dipuštali ljudima da uživaju i nogomet je uništen.”

“Korupcija i suci nam nisu dopustili da budemo u finalu. Morate reći istinu.”

“Brazil prvak? Nema sumnje. Nažalost, mislim daje Copa Amerika namještena za Brazil.”

“Nadam se da suci i VAR neće imati ništa stim i Peru će se moći natjecati, jer imaju tim koji to može učiniti.”

Ovi komentari bi mogli imati ozbiljne posjljedice za Messija, prema španjolskim novinarima AS-a.

Tvrde da se Messi sada suočava sa potencijalnom zabranom u trajanju od dvije godine – da, dvije godine, dobro ste čuli, jer pravila CONMEBOL-a zabranjuje vrijeđanje CONMEBOL-a, njihove institucije i osoblja na bilo koji način.

Ako Messiju bude izrečena maksimalna kazna, ne bi samo propustio kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, nego i Copa Ameriku sljedećeg ljeta u Argentini i Kolumbiji.

CONMEBOL je već objavio izjavu u kojoj su Messijevi komentari neprihvatljivi.

Izjava je glasila: “Te optužbe predstavljaju nedostatak poštovanja prema konkurenciji, svih uključenih nogometaša i stotine profesionalaca CONMEBOL-a, institucije koja od 2016. godine neumorno radi na transparentnosti, profesionalizaciji i razvoju južnoameričkog nogometa.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!