NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO SE OPROSTIO U 2018. GODINI: Bivša zvijezda Liverpoola kupuje klub...

NAKON ŠTO SE OPROSTIO U 2018. GODINI: Bivša zvijezda Liverpoola kupuje klub u Engleskoj!

Bivši napadač Liverpoola Dirk Kuyt je blizu preuzimanja kluba iz League One u Engleskoj sa nekoliko drugih bivših nogometaša.

Bivša zvijezda Liverpoola

Nizozemski nogometni agent Rob Jansen, čovjek koji je zastupao Kuyta kao igrača, govorio je na televiziji ovog tjedna o potencijalnom dogovoru.

“To je dugogodišnja želja za kupnjom kluba zajedno sa brojem igrača i bivših igrača sa kojima poslujem”, rekao je Jansen za The Sun.

“Ja i igrači imamo Utopijsku sliku o tome kako taj klub treba voditi i što je potrebno za postizanje najviše razine.”

“Stvarno se radujem ovoj avanturi. mislim da će vrlo vjerojatno uspjeti.”

NAJAVA: Afrički Kup Nacija po formatu Europskog prvenstva!

U ovom trenutku nije jasno koji su klubovi blizu kupnje, ali prema tvrdnjama nizozemskih medija, vjerojatno će to biti Bolton.

Trottersi, koji su prošle godine ispali iz Championshipa, tvrde da su na rubu prodaje.

Kuyt, koji se povukao iz nogometa 2018. godine nakon igranja za Fenerbahce i Feyenoord, jedan je od mnogobrojnih bivših nogometaša koji se želi pridružiti Jansenu u njegovom projektu posjedovanja EFL kluba.

On dobro poznaje engleski, nakon šest godina provedenih u Premier ligi sa Liverpoolom, ukupno 240 nastupa za Redse.

Posjedovanje kluba je sasvim drugačiji zadatak i ako je to Bolton kojeg će Kuyt i društvo preuzeti, onda će to biti težak posao od prvog dana.

Ekipa će započeti sezonu 2019/20 u League One, to jest u trećem stupnju engleskog nogometa sa minus 12 bodova, nakon što su pali u administraciju ovog mjeseca.

Samo 14 igrača je trenutno pod ugovorom, a samo šest od tih 14 su članovi seniorske momčadi – ostalo su mladi igrači sa malo iskustva.

Boltonu je jako potrebna neka dobra vijest, tako da bi ti izvještaji mogli oduševiti navijače.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!