NaslovnicaVijestiNakon što su izgubili u borbi za Wernera, Liverpool pronašao novu ambicioznu...

Nakon što su izgubili u borbi za Wernera, Liverpool pronašao novu ambicioznu metu

Otočki časopis Daily Mirror tvrdi da se Liverpool želi pojačati unatoč porazu u bitci za Tima Wernera, te da je ovaj put pronašao alternativnu metu u rivalu iz Premier lige.

Klopp na poluvremenu

Iako još ništa nije službeno završeno i potvrđeno, otočki mediji tvrde da je Liverpool priznao poraz u borbi za napadača Leipziga Tima Wernera, koji će nastaviti karijeru u redovima Chelseaja. Neslužbena verzija priče govori da Liverpool nije želio platiti odštetu za Wernera, jer bi aktiviranje otkupne klauzule značilo da bi morali platiti cjelokupnu otkupnu cijenu u paušalnom iznosu.

Chelsea bacio oko na “turskog Jana Oblaka” te su mu spremni ponuditi mjesto prvog vratara

Unatoč tome, Daily Mirror tvrdi da Liverpool nije odustao od ideje da osvježi napad, ali su pronašli alternativnu metu koja ima barem jednu stvar zajedničku s Wernerom – nevjerovatnu brzinu.

Krilo Wolverhamptona Adama Traore, koji iza sebe ima vjerojatno najbolju sezonu u karijeri, već duže vrijeme je na Liverpoolovoj listi želja, no čini se da transfer nikaa nije bio bliži realizaciji no što je to slučaj sad.

Izuzetno brz i jak igrač Vukova vjerojatno bi bio jeftiniji od Wernera, uvjeti plaćanja bili bi povoljniji za Liverpool, a nije zanemariva činjenica da je Traore u nižem platnom razredu od Wernera, za kojeg se očekuje da će u Londonu zarađivati čak 200.000 funti sedmično.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!