NaslovnicaVijestiChelsea bacio oko na "turskog Jana Oblaka" te su mu spremni ponuditi...

Chelsea bacio oko na “turskog Jana Oblaka” te su mu spremni ponuditi mjesto prvog vratara

ngleski divovi Chelsea obnavljaju svoju momčad, a sljedeća meta je odlični turski vratar, koji je u domovini čak uspoređen s Janom Oblakom.

U Turskoj su ove sezone mnogi su oduševljani nastupima vratara Trabzonspora Ugurcana Cakira, koji je od vremena legendarnog Rustua Recbera postao najveći golmanski hit u ovoj zemlji. Cakir ima puno zasluga za činjenicu da je Trabzonspor, suprotno svim predviđanjima, trenutno na vrhu turske lige i čini se da će tek 21-godišnji golman biti vrlo važan za budućnost kluba, jer su svi pokazatelji da će njegova prodaja riješiti financijske probleme ovog kluba.

Modrić otkrio kako je Mourinho rasplakao Ronalda

Cakira mediji povezuju s mnogim velikim europskim klubovima, a turska novinarka Lemi Celik, bivša nogometašica Trabzonspora, pružila je informaciju da je Cakir trenutno najbliži Chelseaju.

“Chelsea želi Ugurcan Cakira. Oni su spremni platiti za njega 30 milijuna eura. Chelsea je trenutno jedini koji je spreman platiti onoliko koliko Trabzonspor zahtijeva za njega i stoga je također favorit za njegov potpis”, kazala je Lemi Celik.

Trener Chelseaja Frank Lampard nezadovoljan je nastupima najskupljeg svjetskog golmana Kepe Arrizabalage, koji je bio jedan od najslabijih članova njegovog sastava ove sezone. Chelsea traži kupca za njega, a vjerojatno će njegovo mjesto zauzeti Turčin, kojeg su turski mediji čak opisali kao ‘turskog Jana Oblaka’ zbog sličnosti u stilu koji pruža među stativama.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!